• +90 216 345 00 46 Telefon Numaramız
  • Zühtüpaşa Mahallesi Kadıköy / İstanbul

Sanatta Engel Yok Vakfı

Biz Kimiz ?

Sanatta Engel Yok Derneği olarak Şubat 2020' de başladığımız yolculuğumuz, Ekim 2021' de Sanatta Engel Yok Vakfı adıyla kuruluşunu tamamladı. Bu süreçte, çok sayıda kurum, kuruluş, firma ve kişiyi, engellilerin önündeki engelleri kaldırmak, yaşamlarını kolaylaştırmak ve sanat üretimlerini desteklemek gibi ulvi bir amaç çatısı altında bir araya getirmek için toplantılar ve etkinlikler gerçekleştirdik. Birlikte aşılacak zorluklar ve ulaşılacak hedefler için yeni projeler üretildi. Daha çok engelli bireye destek olmak amacıyla, kamu kurum ve kuruluşlarının da desteğini alarak sağlıklı yaşama ulaşabilen, üreten ve mutlu olan sanatçıları desteklemek amacındayız.

Vizyonumuz

Sanatta Engel Yok Vakfı, bireyleri ve kişileri sanatın her alanında desteklemek için faaliyetler geliştirerek, fiziksel, zihinsel ve diğer engeller nedeniyle sanat üretemeyen veya sanata erişemeyen kişilere yardım amaçlanmaktadır..

Misyonumuz

Sanatta Engel Yok Vakfı; İnsan haklarına ve özgürlüklerine saygılı, engelleri aşmaya, engelleri aştırmaya, engellileri tüm insanlara ulaştırmaya kararlı tüm kurumları ve kişileri bir araya getirecek organizasyonlar yaparak Resimden Müziğe, Tiyatrodan Heykele, Edebiyata tüm sanat alanlarında bireyleri ve kitleleri desteklemeye yönelik çalışmalar yapmayı amaçlamaktadır.